Bemutatkozás 

 

Az INDI-CAR Kft. 1996 áprilisában alakult meg a Székesfehérvári Deák Ferenc u. 20 garázsában azzal a céllal, hogy az autóvillamossági szerelőket, a szakszervizeket és a márkaszervizeket segítse az indítómotorok és generátorok javításához szükséges alkatrészek beszerzésével.
A felmerült igények hatására kezdtünk el foglalkozni az indítómotorok és generátorok felújításával is.

 

2000 októberében költöztünk a Berényi u. 27-be. A szakmában szerzett tapasztalatoknak köszönhetően, sikerült felépítenünk egy olyan szakműhelyt, amely kifejezetten az autóvillamosság ebben a szakágában kívánt mértékadóvá válni. Ma már elmondhatjuk magunkról, hogy kiválóan képzett munkatársainknak köszönhetően, képesek vagyunk megoldani mindenfajta a szakmában felmerülő problémát.


Kereskedelmi részlegünkön kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkatársaink szakmai felkészültsége naprakész legyen, ezáltal segíteni tudjanak szakmai tanácsokkal vásárlóinknak. Raktárfejlesztési törekvéseink eredményeképpen elértük azt a célt, hogy a felmerült alkatrészigények 90%-át polcról tudjuk teljesíteni, a további 10%-ot pedig 24 órán belül.


 

2010-ben döntöttünk úgy hogy termékeinket tovább bővítjük az autóvillamosság területén. Ma már polcainkon megtalálható a legtöbb olyan szerelési segédanyag és autóvillamossági alkatrész, amire egy szakembernek szüksége lehet.
Vidéki megrendelőink részére az alkatrészeket egyéni igény szerint postai utánvételes csomag formájában, vagy futárszolgálattal tudjuk eljuttatni. Postai feladás esetén a garantált szállítási idő 48óra, Futárszolgálaton keresztül 24óra.

Viszonteladóinknak, szakműhelyeknek kedvezményt biztosítunk.  Szerelési segédanyagainkat és alkatrészeinket illetően, árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal.
Ha bemutatkozásunk megnyerte tetszését és további kérdései merültek fel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy Email-ben.

Infóvonal: 06-22/390-300 
email: info@indi-car.hu

 Javítással és alkatrészekkel kapcsolatban hívjon minket! | Telefon: +36 22 390 300 | Nyitva tartás: Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 16:30